Schrijf je in voor zondag 11 Februari voor een van onze opleidingen en maak kans op een setje keepershandschoenen

Schrijf je nu vast in voor de De Wit Voetbaldagen in de Meivakantie

Neem een kijkje in onze webshop

Welkom bij keepersschool talent

Dit is de officiële website van Keepersschool Talent, die onder leiding staat van Aron van Kasteren. Wij zijn gespecialiseerd in het trainen, motiveren en het uitdagen van keepers.

Trainingen voor voetballers worden veel aangeboden en staan al jaren in de belangstelling van voetballiefhebbers. Maar bij ons draait het juist om de keepers en staat de keeper op de eerste plaats. Bij ons kun je trainingen volgen, zodat je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Dat doen wij in verschillende klassen, waardoor iedereen op zijn plaats zit. Je kunt bij ons terecht voor Keepersopleidingen, Keepersdagen, Keepersclinics, Keeperskampen en privétrainingen. Verder zijn wij voor verenigingen ook in de te huren als keeperstrainer. Heeft u interesse in een van deze vormen of meer? Kijk dan vooral verder op onze website!

  • In februari starten we weer met onze opleidingen!

    In februari starten we weer met onze opleidingen! en natuurlijk hebben we weer een leuke win actie voor alle inschrijvingen! We verloten 2 setjes keepershandschoenen onder de keepers die zich voor 1 van onze opleidingen. De winnaars maken we bekent op vrijdag 23 februari.

    Lees meer »
  • Schrijf je nu in voor onze keeperskampen

    Wil jij deelnemen aan onze keeperskampen? Een keeperskamp is een tweedaagse training, vaak in de vakantie en word gegeven op verschillende locaties. Voor locaties, data en tijden kunt u kijken in onze agenda! In de trainingen staan de basistechnieken en plezier centraal, zoals het kiezen van de juiste positie, het voetenwerk en  diverse...

    Lees meer »