PRIV√ČTRAINING

Als je iets wilt bereiken moet je er hard voor werken en bereid zijn om extra tijd in je eigen ontwikkeling te investeren. Bij een club is er vaak niet de individuele aandacht en specialisatie om je daarbij te kunnen helpen. Onze individuele trainingen (ook wel performance training) worden voor jou op maat gemaakt. Of je nu enkel beter wilt worden, de stap naar een BVO wilt maken of binnen een BVO een betere keeper wilt worden, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

In de onderbouw (8 t/m 12 jaar) bestaan de individuele trainingen vooral (70%) uit het geven van trainingen voor de basisvaardigheden! Vanaf de middenbouw (13 t/m 15 jaar) bieden we ook krachttraining aan. Sterkere spieren zorgen voor meer explosiviteit en meer duelkracht. Je uithoudingsvermogen krijgt een boost en je hebt minder risico’s op blessures. Daarnaast heeft meer (duel)kracht een positieve invloed op je mentale ontwikkeling.

 

Om je een meer completere keeper te maken ligt de focus vooral op:

  • Basisvaardigheden
  • Coördinatie
  • Reactievermogen
  • Kracht (vanaf C junioren)
  • Uithoudingsvermogen
  • Lenigheid

Deze trainingen zorgen er ook voor dat je mentaal beter in je vel komt te zitten en je beter kan concentreren tijdens trainingen en wedstrijden.

 

Wat kost een individuele training?

10 sessies voor € 300,-
15 sessies voor € 450,-
20 sessies voor € 600,-
25 sessies voor € 750,-

Wij maken het verschil!
Inbegrepen zijn: 60 minuten training per sessie, persoonlijk ontwikkelingsplan en  1 paar keepershandschoenen.

 

De trainingen worden in principe in Schijndel gegeven. Ook is het mogelijk om met een tweede keeper tegelijk te trainen. De kosten per speler worden dan natuurlijk lager. Training op een andere locatie is mogelijk tegen een meerprijs van €0,75 per kilometer.


Voor een andere locatie en/of specifieke wensen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.